APEL pentru „Workshopul de constituire a Comunităţii SEVex”

Workshopul de constituire a Comunităţii SEVex - gONG

APEL
pentru „Workshopul de constituire a Comunității SEVex”
~ comunitatea foștilor voluntari SEV ~

Se caută voluntari, foşti voluntari europeni! Dacă ai efectuat un stagiu în cadrul Serviciului European de Voluntariat şi acum eşti din nou acasă, poţi fi unul dintre membrii fondatori ai comunităţii SEVex – comunitatea foştilor voluntari SEV. Această comunitate naţională se va construi cu ajutorul foştilor voluntari, cu scopul de a crea o reţea de persoane resursă care au participant deja într-un stagiu european de voluntariat şi care vor să împărtăşească din experienţa lor cu alţi tineri, cu organizaţii sau instituţii din comunitatea din care fac parte.

Rolul tău, ca membru fondator al comunităţii SEVex, va fi de a lua parte la întâlnirea de constituire, care va avea loc în data de 26 – 28 iunie 2013, la Cluj-Napoca. Totodată, în această calitate de SEVex-ist, vei fi implicat în promovarea comunităţii online şi a serviciilor oferite de aceasta, vei deveni persoană resursă în Caravana SEV organizată în judeţul tău şi actor principal în organizarea de activităţi pentru Ziua ZEN!

Din interiorul Comunităţii SEVex vei fi mai aproape de lumea ONG-urilor din România, în special cele implicate în Serviciul European de Voluntariat, vei avea ocazia să împărtăşeşti din experienţa ta de SEVist şi să lucrezi cu alte persoane resursă pe SEV (mentori, voluntari, coordonatori, formatori). Dă valoare SEVexperienţei tale şi fii şi tu SEVex! Completează formularul ataşat şi trimite-l pe adresa evs@t4uth.ro, până la data de 1 mai 2013, orele 18:00. Rezultatele vor fi anunţate înainte de 10 mai 2013.

Comunitatea SEVex face parte din proiectul gONG-Voluntariatul intră în Scenă, implementat de Pro Vobis în parteneriat cu A.R.T. Fusion, Creativ, Team For Youth Association si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acţiune, Structuri de Suport SEV. 

Succes!

[hr /]

[button size=’large’ style=’flipit’ color=’undefined’ color2=’undefined’ href=’http://www.t4uth.ro/wp-content/uploads/2013/04/Formular-candidatura-SEVex.doc’]Formular candidatură SEVex[/button]

[hr /]

Vă mulțumim tuturor pentru candidaturi!

În continuare este lista participanților la SEVex:

 1. Marchidan Costică (Brașov)
 2. Damșa Dan (Baia Mare)
 3. Alexandra Maria Male (Cluj Napoca)
 4. Roxana Ciopei Staton (USA)
 5. Ariciuc Alexandru (Iași)
 6. Ionela Mihaela Zacornea (Iași)
 7. Adelina Toader (Timișoara)
 8. Rad Diana Amalia (Oradea)
 9. Chelaru Raluca Maria (Constanța)
 10. Halaseh Desiree (Iași)
 11. Daniela Tache (București)
 12. Voivoeanu Maria Alexandra (București)
 13. Turiceanu Tina (Botoșani)
 14. Mihai Mădălina (București)
 15. Bordei Sanda (Piatra Neamț)
 16. Cucu Liana-Mihaela (Petroșani)
 17. Ioana Șerban (București)
 18. Alin Ungureanu (Constanța)
 19. Raluca Boboc (București)
 20. Chiper Elena Viorela (Tîrgu Neamț)
 21. Mihaela Miclăuș (Constanța)
 22. Mihaela Chioveanu (București)
 23. Chebac Roxana (Iași)
 24. Cioacă Eliza Cristina (Brăila/București)
 25. Lupan Flaciu (Baia Mare)
 26. Alexandru Ghișa (Baia Mare)