Baia Mare, capitală interculturală datorită „Team for Youth”

„Asociaţia „Team for Youth” a însemnat în calendar, la începutul acestei săptămâni, peste 1.460 de zile dedicate voluntariatului sau, mai bine zis, patru ani în care tinerii membri s-au străduit să dea un contur revigorant atât oraşului Baia Mare, cât şi judeţului prin felurite proiecte de promovare a muncii benevole. În tot acest timp, mii de cetăţeni au fost atraşi şi alte câteva sute s-au implicat activ.

Negreşit, posibilitatea asociaţiei de a mijloci stagii internaţionale i-a îndemnat pe zeci de tineri să experimenteze voluntariatul de peste hotare, practică care i-a propulsat pe mulţi înspre un viitor mai favorabil. Nu în ultimul rând, multitudinea de proiecte regăsite în agenda „Team for Youth” la bilanţul celor patru ani indică o calitate inestimabilă a acestora şi un impact avantajos asupra comunităţilor locale.” (Maria Stoica, Graiul Maramureșului)
[hr /]

Citește tot articolul pe
[button size=’large’ style=’flipit’ color=’undefined’ color2=’undefined’ href=’http://graiul.ro/index.php?option=com_content&id=20607′]www.graiul.ro[/button]

[hr /]