Educația nu ia vacanță – la Bastionul Măcelarilor

Team for Youth Association invită copiii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani la programul educațional „Educația nu ia vacanță”. În cadrul programului, copiii vor avea ocazia să interacționeze cu voluntari internaționali din patru țări europene care le-au pregătit celor mici – printre altele – momente de creație, sport, învățare interculturală, dansuri, modelaj în lut și multe jocuri. Activitățile se vor desfășura în limba engleză, comunicarea cu cei mici fiind facilitată de voluntari din Baia Mare.

Programul educațional „Educația nu ia vacanță” se desfășoară în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș și este implementat de șapte voluntari internaționali ai Team for Youth Association, găzduiți în Baia Mare în cadrul proiectului „Eye Care / Day Care”, un Serviciu European de Voluntariat finanțat de Comisia Europeană prin ProgramulErasmus+.

Participarea la program este gratuită, activitățile având loc în perioada 10 august – 4 septembrie 2015, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, între orele 10 și 13, în incinta Bastionului Măcelarilor din Baia Mare, strada Izvoarelor nr. 2.

Participanții care bifează minim 9 prezențe (din 12 maxim posibile) pe durata programului vor primi o diplomă de participare care să le ateste parcurgerea Programului Educațional „Educația nu ia vacanță”.

[image style=”no-style” position=”below” src=”http://www.t4uth.ro/wp-content/uploads/2015/08/bastionul-macelarilor-educatia-nu-ia-vacanta.jpg”]

CUM SE FACE ÎNSCRIEREA?

Pentru înscriere, vă rugăm să folosiți formularul de mai jos, PÂNĂ CEL TÂRZIU vineri 7 august. Sâmbătă, 8 august, lista celor înscriși va fi făcută publică.

[divider]

Perioada pentru înscrieri s-a încheiat. Vă mulțumim din suflet pentru interesul arătat pentru activitățile noastre. 
Vă informăm că un număr de 58 de aplicații au fost trimise prin formularul de aplicare, însă doar 30 dintre acestea vor fi acceptate, lista finală a participanților urmând a fi afișată în decursul zilei de sâmbătă, 8 august 2015. Vă vom contacta prin email și un mesaj sms despre situația aplicației fiecăruia dintre dvs.

[button link=”http://www.t4uth.ro/educatie-nonformala/rezultate-selectie-participanti-educatia-nu-ia-vacanta/” text=”Click aici pentru lista celor selecționați” target=”_blank;”]
[divider]

NUMĂR DE LOCURI DISPONIBILE: 30.