Fruit Fusion – caravana de concerte caritabile vine la Baia Mare

În data de 20 aprilie 2013 va avea loc „Fruit Fusion”, un concert caritabil al trupei MODIWO, organizat în parteneriat cu Team For Youth Association și Teatrul Municipal Baia Mare, Secția Păpuși. Concertul va începe de la ora 21.00, iar biletul de intrare va consta în 1 kg de fructe care vor fi donate caselor de tip familial din Baia Mare.

„Fruit Fusion” este un concept original al trupei MODIWO din Cluj-Napoca. El reprezintă atât filosofia de viață a trupei cât și darul lor muzical pentru o cauză nobilă. Această serie de concerte deschide oportunitatea oricui să participe la o acțiune de caritate prin care toată lumea are de câștigat.

”Este foarte simplu: cântăm pentru fructe. Toate fructele colectate sunt apoi distribuite către diferite case de tip familial pentru copii. Taxa de intrare este un kilogram de fructe. Voi oferiți Vitamina C, noi oferim Vitamina F(un)!”, ne spune Adi Gherghel, membru al trupei MODIWO.

A doua oară în Baia Mare

Primul concert al trupei MODIWO (pe atunci Trupa OM) a avut loc în luna august 2012, odată cu lansarea centrului de activități al Team For Youth. „Avem amintiri foarte frumoase din Baia Mare: oameni extraordinari, concerte super și… pizza excelentă!!! Team For Youth Association a fost un partener extraordinar și suntem convinși că vom depăși în Baia Mare orice record de strângere de fructe.” se arată pe site-ul trupei, www.modiwo.com.

Invităm astfel pe toată lumea care poate pune mâna pe câteva fructe să se alăture în această neobișnuită acțiune de caritate. Cu cât aduceți mai mult, cu atât mai bine pentru copiii care vor primi fructele a doua zi. Ne vedem acolo!

Vă așteptăm sâmbătă, 20 aprilie 2013, ora 21.00, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, str. Dacia nr. 3.

[hr /]

[button size=’large’ style=’flipit’ color=’undefined’ color2=’undefined’ href=’https://www.facebook.com/events/471024362969123′]Apasă aici pentru a da „Attend” și la eventul de pe Facebook.[/button]

[hr /]