Merry-go-Round: Activitate de constituire parteneriate internaționale

Merry-go-Round – Vișeu de Sus, Maramureș
Activitate de constituire parteneriate internaționale
12-16 aprilie 2013

Asociația Team for Youth implementează, în perioada 12-16 aprilie 2013, o activitate de constituire parteneriate internaționale. Proiectul este finanțat prin programul Tineret în Acțiune, acțiunea 3.1, formare și rețele.

Principalul obiectiv al proiectul este acela de a oferi un spațiu de interacțiune și comunicare pentru un număr de 18 lucrători de tineret din 9 state diferite: Ucraina, Turcia, România, Azerbajan, Belarus, Croatia, Moldova, Polonia și Italia. Participanții la întâlnire sunt persoane care lucrează în organizații de tineret din țările menționate și caută să își lărgească rețeaua de parteneri, mai ales pentru a implementa viitoare proiecte internaționale pentru tineri ce provin din medii dezavantajate.

Ne dorim ca, prin acest proiect, mai multe organizații din Europa să își extindă parteneriatele și în afara granițelor Uniunii Europene și să implementeze proiecte pentru tineri ce vin din țări din Estul Europei sau din Balcani.

Metodele folosite pentru a facilita interacțiunea dintre reprezentanții organizațiilor participante sunt instrumente de educație nonformală. La finalul proiectului acestea vor fi cuprinse într-o broșură informativă și trimise către alte organizații care lucrează cu tineri cu oportunități reduse.

Andreea Țundrea
Președinte
Team For Youth Association