Prezentare Erasmus+ adusă de ANPCDEFP în Baia Mare

Nu fii spectator, implică-te!

A început campania de promovare a Programului Erasmus+ în țară.

Erasmus + este programul de finanțare al Comisiei Europene pe educație, tineret, formare profesională și sport, ce va funcționa din 2014 până în 2020. El înglobează programele Tineret în Acțiune și Învățare pe Tot Parcursul Vieții și aduce, în plus, sportul.

Dintre informațiile surpriză ale programului, putem menționa bugetul cu 40% mai mare, simplificarea procesului de aplicație și raportare, acordarea fondurilor pe bază de sume forfetare.

Agenția Națională în Domeniul Educației și Formării Profesionale, entitate care gestionează programul în România, pregătește o serie de prezentări și sesiuni de informare în țară, despre programul nou lansat.

Cum? Sub forma unor întâlniri de două ore, în care vor fi prezentate oportunitățile noului program. Sesiunile vor fi susținute de doi reprezentanți ai ANPCDEFP.

Pentru cine? Pentru toate tipurile de candidați eligibili ai programului Erasmus + (unități de învățământ preșcolar, primar, gimnazial, universitar, postliceal, ONGuri, furnizori de formare continuă, instituții publice, instituții culturale)

Când și unde? Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere, urmărind linkul de sub locațiia aleasă de tine:

 

Satu Mare – 26 februarie 2014, ora 10, Sala Mare a Consiliului Județean

Aplică aici pentru Satu Mare

 

Baia Mare – 27 februarie 2014, ora 10, Sala de festivități a Colegiului Național “Vasile Lucaciu”

Aplică aici pentru Baia Mare

 

Participanții vor fi selectați în ordinea înscrierilor, în limita locurilor disponibile