Serile Interculturale la Muzeu, la a IV-a ediție

Săptămâna aceasta a început a IV-a ediție a Serilor Interculturale la Muzeu, unde tineri din cele mai exotice țări își prezintă locul natal într-un mod informal și atrăgător care permite o audiență de orice vârstă.

„Una dintre cele mai bune modalități de a cunoaște o țară este să intri în contact cu nativi din țara respectivă. Asta e ceea ce oferă Team for Youth în cadrul Serilor Interculturale”, explică Tabita Boier, vicepreședintele organizației.

Ediția a IV-a se desfășoară între 13 ianuarie și 17 februarie 2014 și cuprinde țări de pe trei continente, începând cu Letonia, urmată de Noua Caledonie, Maroc, Tunisia și Spania. Fiecare seară se desfășoară lunea la Muzeul Județean de Artă, începând cu ora 17.00, după următorul program:

  • 13 ianuarie 2014 – Latvian Evening
  • 20 ianuarie 2014 – New Caledonian Evening
  • 3 februarie 2014 – Moroccan Evening
  • 10 februarie 2014 – Tunisian Evening
  • 17 februarie 2014 – Spanish Evening

La fel ca la toate evenimentele organizate de Team for Youth Association, intrarea este gratuită.

Prezentările sunt susținute de voluntari veniți în România prin Serviciul European de Voluntariat și sunt găzduiți în Baia Mare de către Team for Youth Association în cadrul proiectului „Rural. Urban”, proiect finanțat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acțiune. Serile Interculturale la Muzeu sunt organizate în parteneriat cu Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare».