Team for Youth împlineşte 4 ani de activitate

Team For Youth Association este un ONG băimărean, întreaga activitate fiind condusă dintr-un colţişor de rai de pe strada Vasile Lucaciu nr. 55A. Fondată la iniţiativa tinerei Andreea Ţundrea, la vârstă de 23 de ani, organizaţia s-a dezvoltat remarcabil în cei patru ani.

Încă de la început, din 28 octombrie 2009, şi până în prezent, acţiunile şi proiectele Team For Youth s-au concentrat pe dezvoltarea tinerilor prin activităţi cultural-artistice destinate lor, prin schimburi de experienţă internaţionale, prin stagii de voluntariat în alte ţări (şi, uneori, pe alte continente) şi prin completarea educaţiei formale care se face în învăţământul clasic cu educaţia nonformală. Acţiunile de voluntariat ale asociaţiei au mers şi în direcţii caritabile, organizându-se strângeri de fonduri, campanii socio-educative pentru copiii instituţionalizaţi.

[hr /]

Citește tot articolul pe
[button size=’large’ style=’flipit’ color=’undefined’ color2=’undefined’ href=’http://www.gazetademaramures.ro/team-for-youth-implineste-4-ani-de-activitate-14354′]www.gazetademaramures.ro[/button]

[hr /]