Team For Youth invită băimărenii la teatru

La invitația asociației Team For Youth, trupa Auăleu Teatru din Timișoara va susține un spectacol în Baia Mare, intitulat “Circus Mundi”.

Bărbaţi dresaţi, omul invizibil, femeia – fiară, omul “care rupe lanţul”, politicianul multicolor sau cei mai înalţi pitici din lume. Sunt doar câteva dintre personajele spectaculoase care populează un circ cum nu e altul.

„Ne-am gândit de multă vreme să facem un spectacol de circ despre omenire şi am căutat numere ca să puşte cu subiectul ăsta. Aşa se face că în loc de drăsură de cămile, am pus dresură de bărbaţi, în loc de dresură de foci, avem dresură de femei. Avem şi numere de jonglerie mai altfel. Am încercat să acoperim aşa cam toate problemele omenirii, toate defectele noastre de care suntem mai mult sau mai puţin conştienţi.” spune Ovidiu Mihăiţă – autor al… înscenării.

Spectacolul va avea loc marți, 16 octombrie 2012, ora 20:00, în Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare. Intrarea este gratuită, dar se face pe bază de înscriere. Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați pagina Team For Youth Association – www.facebook.com/t4uth

Acest eveniment este oferit de Team For Youth Association cu sprijinul Teatrului Municipal Baia Mare.