EVS la un centru de tineret în Estonia

Ți-ai imaginat vreodată că ai putea face voluntariat într-un Centru de Tineret din Estonia? Acum ai 150 de zile la dispoziție pentru asta! Daca iubești copiii, ești creativ, ai între 18-30 de ani și vrei să împărtășești o pasiune de-a ta, proiectul acesta este pentru tine. Ai oportunitatea de a-ți prezenta cultura, de a preda limba română, dar și de a organiza ateliere sau de a promova un stil de viață sănătos. Mai mult, vei scrie săptămânal pe blog despre activitățile desfășurate și aventurile trăite.

Asociația gazdă, Tähe Youth Club, prin intermediul programului Erasmus+, îți va asigura gratuit cazarea, alocația lunară, banii pentru mâncare și 275€ pentru transport (dus-întors). De asemenea, ei te vor sprijini în toate activitățile tale și îți vor oferi cursuri de limba estonă și un mentor. Vei beneficia și de un curs gratuit de cântat la chitară. Dacă și pentru tine jocurile sunt un instrument de lucru important, nu ar trebui să ratezi această ocazie.

[button text=”Descarcă info pack” bgcolor=”#784a96″ link=”http://www.t4uth.ro/wp-content/uploads/2014/09/INFOPACK-EVS-Let´s-grow-together-in-youth-center.pdf”][divider]

Pentru înscrieri, trimite un e-mail cu CV-ul și Scrioarea de Motivație în engleză la adresa remus@t4uth.ro cu subiectul “EVS în Estonia” până la data de 15 Octombrie 2014. Voluntarul selectat va fi contactat telefonic pentru confirmare. Îți stăm la dispoziție pentru eventualele întrebări.

[divider]