Oportunitate de voluntariat în Lituania – Scouts Valley 2022

Asociație din Lituania caută tineri motivați (cu reședință România), între 18-30 de ani pentru proiecte educaționale și recreative cu tinerii.
Se caută 6 voluntari, pentru 5 organizații, în 2 orașe.

Voluntarii vor fi sprijiniți de Scout Valley – o organizație care oferă activități de cercetași: drumeții, tabere, etc. Voluntarii vor fi bineveniți să se alăture echipei Scout Valley și la activitățile cu specific de protecția mediului întreprinse de asociație!
Va exista o întâlnire organizată o dată pe lună pentru toți voluntarii. Aceste întâlniri vor avea ca scop consolidarea echipei, auto-reflecția,  planificare și obțiuni de petrecerea timpului liber.

Datele proiectului:

Septembrie 2022 – august 2023 (6 sau 12 luni).

Toate costurile (călătorie, cazare, hrană, activități, asigurare și limbă/cursuri) sunt acoperite de programul Corpului European de Solidaritate (ESC). Voluntarii vor locui în Kaunas sau Ukmergė în apartamente comune. Se va asigura transportul (biciclete sau o mașină).
Pregătește-te să te dezvolți ca personalitate, să dobândești o experiență neprețuită de lucru cu copii și de a face parte dintr-o echipă multiculturală.

Locația proiectelor de voluntariat:

Orașele Ukmerge și Kaunas.

Mai multe (INFO PACK ÎN ENGLEZĂ):
Project description

Trimite un email cu subiectul ”ESC în Scouts Valley 2022” în attach cu APPLICATION FORM-ul completat de tine în engleză până pe data de 19 AUGUST 2022 (TERMEN PRELUNGIT!) și pregătește-te în caz de selecție să fi contactat de organizatori.

Application form