Voluntar pe insulă în Spania 2014

Asociația Mojo de Caña, din Las Palmas de Gran Canaria Spania, caută voluntari pentru un proiect SEV de găzduire ce urmează să fie depus la următorul termen limită, pe noul program de finanțare Erasmus + – mobilități pentru voluntari.

Apelul este deschis voluntarilor din toată Europa, asta înseamnă că și competiția este una destul de dură. Importante în procesul de selecție vor fi motivația ta de a face voluntariat, seriozitatea și sinceritatea cu care completezi formularul de aplicație, dorința de a lua parte la proiectul de voluntariat și nu motivația de a locui în țara gazdă.

Termen limită pentru trimiterea aplicațiilor: 25 decembrie 2013

Aplicațiile se trimit la adresa cv.svemojo@gmail.com

Informații despre activități găsești în documentul atașat.

Locuri disponibile, pentru stagii de câte 9 luni. Nu s-a decis încă perioada de începere a stagiului, dar va fi, cu siguranță, dupa iulie 2014:
a) 8 în insulele Gran Canaria
b) 2 în insulele Fuerteventura
c) 2 în insulele Lanzarote

IMPORTANT: selecția este realizată de organizația gazdă din Spania. Un răspuns favorabil acum, nu garantează participarea ta la proiect, următorul pas fiind depunerea unei cereri de finanțare către Comisia Europeană și aflarea unui răspuns final, undeva în luna aprilie 2014.

Mai multe informații: www.mojodecaña.org – sve@mojodecana.org