Testimoniale din SEV (Polonia)

Testimoniale la final de stagiu SEV

(vezi detalii despre proiect AICI)


Experiența mea de voluntariat a fost un schimb continuu de cunoștințe și stări cu persoane din peste 10 țări. Spun asta pentru că voluntariatul nu a fost doar o muncă în sine, ci a reprezentat o continuă interacțiune cu oameni din culturi diferite, oameni pe care acum pot spune că îi consider prieteni. În ceea ce privește activitatea mea – educație nonformală cu copii din toată Polonia, de la școala primară până la liceu – și asta a fost tot un schimb continuu de cunoștințe. Eu îi învățam engleza, iar ei pe mine poloneza.

Denisa Badea


Nu există spațiu suficient să scriu cât de mult mi-a placut! Proiectul în care am lucrat ajută copiii și tinerii să afle despre culturi diferite și le oferă o perspectivă nouă asupra lucrurilor. Este incredibil progresul pe care copiii îl fac în ceea ce privește exprimarea. În doar câteva zile, învață să se exprime mai ușor, iar engleza lor devine vizibil mai bună. Și mai incredibil este sentimentul de satisfacție pe care îl ai când realizezi că și tu ai putut contribui la asta, câtuși de puțin. Mai presus de asta, cea mai mare recompense sunt îmbrățișările pline de energie pe care le primești la sfârșitul unei zile pline. E o nebunie în care ai tot ce îți trebuie: cultură, energie, distracție și oameni calzi. Gata că încep să plâng. Chiar mi-a plăcut la nebunie și încă sunt tristă că s-a terminat. Multumesc Team for Youth.

Laura Trocan


Acest proiect probabil a fost experiența vieții mele. Pot să reduc totul la câteva cuvinte: cunoaștere, mapamond, prieteni, distracție și schimbare. Sunt foarte fericită că am avut această șansă.

Florina Iosip


Dzien dobry! Încă din prima zi am știut că va fi o experiență plăcută și nu mă voi simți singur în aceste 8 săptămâni. Długopole Górne este un paradis. La fel și Bystrzyca Kłodzka. Acestea sunt cele două locuri unde s-au desfășurat activitățile din tabăra ,,Euroweek” cu unele dintre cele mai plăcute activități și voluntari de prin toate colțurile lumii. O experiență plăcută de 8 săptămâni în partea pitorească a Poloniei. Mulțumesc Andreea și Steli. Mulțumesc Team for Youth pentru această experiență.

Alin Ungureanu


SEV Polonia 3 SEV Polonia 2 SEV Polonia