Curs de formare pe meditație în Armenia (5-14 sept 2013)

Team for Youth Association caută doi tineri care să participe la un curs de formare gratuit în Armenia. Numele proiectului este „Let’s Meditate for Health and Creativity” și se va desfășura în perioada 5-14 septembrie 2013.

Obiectivele acestui TC (training course) sunt:

  • să aducă împreună lucrători de tineret/lideri care lucrează cu/pentru tineri cu oportunități reduse și să-i echipeze cu unelte și metode alternative de a crește simțul de creativitate și șansele de angajare ale tinerilor;
  • să promoveze un stil de viață alternativ sănătos prin metode de meditație desfășurate în timpul activităților practice și teoretice conduse de un specialist;
  • să încurajeze participanții să considere meditația ca o alternativă la un stil de viață sănătos pe care să-l aplice în lucrul cu tinerii;
  • să adune împreună organizații cu o gândire asemănătoare pentru a dezvolta împreună și alte proiecte de tineret care să apară de pe urma acestui TC.

Metodele folosite vor fi bazate pe abordările și valorile educației nonformale. Cursul este orientat pe participanți și experiențele/contribuțiile lor constituie o parte din această activitate.

Întreg programul activităților poate fi vizualizat aici.

La fel ca la toate schimburile de tineret/cursurile de formare, 70% din costurile de transport și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatori. Participanții trebuie să aibă peste 18 ani, pașaport valid și să cunoască limba engleză la un nivel de bază. Cam tot ce e necesar de știut despre proiect găsiți în acest document.

Doritorii sunt rugați să trimită formularul de înscriere completat la adresa office@t4uth.ro până în data de 1 august 2013.