Predă limba română unor voluntari străini

Echipa noastră de voluntari nu este completă. Ne lipsește un profesor de limba română. Ești creativ? Ai peste 18 ani? Vrei să lucrezi cu voluntari străini? Dacă răspunsul la aceste intrebări este da, atunci ești persoana potrivită.

Ce-ți oferim noi:

Te așteaptă un contract de voluntariat, în urma căruia vei primi un certificat de voluntariat care să ateste experiența și competențele dobândite în această perioadă. Pe lângă asta, o echipă de voluntari străini sunt nerăbdători să te cunoască și să înceapă să absoarbă de la tine cât mai multe cunoștințe de limba română, pentru a le ușura munca în activitățile pe care le vor avea în Baia Mare. Experiența nu este necesară; suntem convinși că te vei adapta pe parcurs și vei învăța să îți adaptezi lecțiile la nevoile voluntarilor străini. Alți tineri care deja predau limba română altor voluntari străini la noi în asociație îți vor oferi tot sprijinul și vor împărtăși cu tine metodele pe care ei le folosesc în cursurile lor. Să nu uităm că avem pentru tine un manual de limba română, făcut de noi, adaptat pentru mediul intercultural în care ne desfășurăm activitatea.

Cu ce vii tu:

Cu 2 zile libere pe săptămână și multă bună dispoziție. Un nivel mediu de limba engleză este necesar, iar curiozitatea pentru metode nonformale de predare este mai mult decât binevenită.

Cum aplici:

Pentru a aplica, trimite un mail cu subiectul “Aplicație ora de limba română” pe adresa madalina@t4uth.ro. Nu uita de CV-ul tău și răspunsul la întrebarea “De ce vrei să faci asta?“.

Termen limită pentru trimiterea aplicațiilor: 9 martie 2015!