Se caută voluntari din Maramureș pentru tabere de vară

Team for Youth Association, caută voluntari pentru taberele de vară pe care le organizează în această vară în zonele rurale din Maramureș și Sălaj.
Activitățile vor fi conduse de o echipă de voluntari internaționali, motiv pentru care este nevoie de ajutorul vostru, pentru a facilita comunicarea dintre aceștia și copii, acolo unde este cazul. Mai mult, veți participa activ la activitățile din program, oferind suport voluntarilor internaționali și asigurându-vă, împreună cu ei, de siguranța participanților.

Un nivel mediu de cunoștințe de limba engleză este foarte important.

[image style=”no-style” position=”below” src=”https://lh3.googleusercontent.com/yJ-VXnhI1PftAGetx0npd1QDA59DRv0uMjLkSy8-2GorRfiX5Gof7xL-13B4E3b5VIgWFg”]
Perioadele și locațiile taberelor

Voluntarii care vor conduce taberele sunt găzduiți de Team for Youth Association în Baia Mare, pe o  perioadă de 12 luni, începând cu luna martie 2015, în proiectul “Eye Care / Day Care“, un proiect al Serviciului European de Voluntariat, finanțat prin programul Erasmus+.

[image style=”no-style” position=”below” src=”http://www.t4uth.ro/wp-content/uploads/2015/03/erasmus-plus.png” width=”300″]

Taberele se desfășoară în parteneriat cu diverse instituții din localitățile respective, iar cei care vor participa sunt copii provenind din familii cu oportunități reduse, participarea lor fiind gratuită. Pe lângă jocuri, ateliere și alte tipuri de activități de învățare, copiii vor avea ocazia de a intra în contact cu voluntari din alte țări, care le vor împărtăși particularități ale culturii din care fac parte și îi vor încuraja pe cei mici să își utilizeze cunoștințele de limba engleză, asta și cu ajutorul vostru, voluntari vorbitori de limba română.

Dacă vei fi ales / aleasă în echipa de voluntari pentru una dintre tabere, trebuie să știi că ne vom asigura ca tu ajungi în siguranță în fiecare zi în tabără – în fiecare zi vei face deplasarea la locația taberei, împreună cu ceilalți voluntari, cu mașina asociației noastre, iar seara vă veți întoarce în Baia Mare împreună. Tocmai pentru că aceste tabere se desfășoară în localitățile din care fac parte participanții, aceștia își vor petrece nopțile acasă, în familie, urmând ca, în fiecare zi, să fie angrenați în activitățile pregătite. Masa de prânz și alte două pauze de energizare vor fi asigurate de noi pentru toți participanții și pentru voluntari.

Pentru ajutorul tău, noi îți vom încheia un contract de voluntariat și vom avea grijă de toată documentația necesară pentru emiterea unui certificat de voluntariat la final.

Cum aplici?

Pentru a te înscrie în cursa pentru unul din cele 2 locuri disponibile pentru fiecare tabără, completează formularul de aplicare de mai jos până pe 10 iulie 2015.

[button link=”https://docs.google.com/forms/d/1v8pkmcWY8IRsqlx0GSXbgk77OwO8TJeMMn-yYxZQYBE/viewform” text=”Click aici pentru Formularul de Aplicare” target=”_blank” bgcolor=”#dd3333″]
[/vc_column][/vc_row]