Delivering Life

Ce este “Delivering Life”?

“Pentru că trăim stresați și împovărați de greutățile și importanța vieții. Pentru că am început să nu mai vedem lucruri evidente. Pentru că avem nevoi și probleme pe care am renunțat să credem că le putem influența. Pentru că noi credem în oamenii frumoși și plini de viață care se ascund înăuntrul oamenilor pe care ii vede toată lumea.”

Acesta este mesajul care ne întâmpină pe pagina oficială a celor de la Deliveringlife.

Metoda pe care o descriem aici și pe care dorim să o promovăm și implementăm în Baia Mare, a fost ideea și inițiativa unui grup de tineri din București, care, din 2011, provoacă evenimente memorabile. Delevering life este o metodă de a face oamenii mai fericiți, într-o zi banală a vieții lor. Proiectul a pornit de la ideea că pentru a te bucura de viață trebuie să fii prezent și să o trăiești. Andrei Tudose este numele de la care a pornit totul, este inițiatorul mișcării delivering life. În acest moment putem vorbi despre o întreagă echipă de oameni care provoacă evenimente memorabile și mai multe despre ei și despre proiect puteți afla aici.

În anul 2014, Asociația Team for Youth plănuiește să livreze viață și în Baia Mare. Vom face asta printr-o serie de evenimente care își propun să aducă zâmbete, speranță și recunoaștere în viețile oamenilor aparent banali, dar totuși cei mai importanți piloni ai comunității din care facem parte. Că sunt oameni singuri, oameni plictisiți, oameni prea serioși, funcționari publici, medici, oameni care donează sau ajută, tineri maturizați mult prea repede, simpli trecători, șoferi sau bicicliști, ei sunt cei cu care interacționăm zilnic și pe care ni-i dorim mai veseli și mai plini de viață. Pentru ei vrem să provocăm momente memorabile!

DeliveringLife Baia Mare

MOTTO Delevering Life Baia Mare: “Viaţa este prea importantă ca să fie luată în serios.” (Oscar Wilde)

 

Prima ediție a fost organizată în data de 24 februarie, în cinstea Dragobetului. 58 de voluntari locali au împărțit, în mai puțin de 3 ore, peste 4000 de felicitări de Dragobete, cu câte o bomboană atașată. Așa am îndulcit noi ziua trecătorilor și le-am reamintit că “iubirea este o chestie care te face să râzi atunci când ești obosit”.

 

<br\>

Delivering Life Baia Mare – episodul al doilea.
Pentru că noi credem în oamenii frumoși și plini de viață care se ascund înăuntrul oamenilor pe care ii vede toată lumea, de 8 martie ne-am îndreptat atenția ȘI asupra bărbaților.
160 de doamne și domnișoare au întors tradiția de 8 martie pe dos – au transmis mesaje de mulțumire și recunoștință bărbaților din viața lor: tătici, bunici, frățiori, soți, vecini, prieteni, fii, verișori ori bărbați care le-au influențat viața într-un mod sau altul.

<br\>

<br\>