Înscrie-ți copilul în Laboratorul Cunoașterii

Team for Youth Association invită copiii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani la Programul Educațional „Laboratorul Cunoașterii”. În cadrul programului, copiii vor avea ocazia să interacționeze cu voluntari internaționali din Estonia, Polonia și Ucraina, care le-au pregătit celor mici momente de creație, sport, învățare interculturală, dansuri și multe jocuri. Activitățile se vor desfășura în limba engleză, iar un voluntar local al Team for Youth Association va oferi sprijin în comunicare și îi va ajuta pe cei mici să înțeleagă toate activitățile, jocurile și cerințele. Vinerea, copii vor participa alternativ la activități sportive și vizite în muzee din Baia Mare, după un program prestabilit și care va fi comunicat în fiecare săptămână pentru săptămâna care urmează.

Programul educațional „Laboratorul  Cunoașterii” se desfășoară în parteneriat cu Palatul Copiilor Baia Mare și este implementat de Marilis, Andra și Aneta, voluntari internaționali ai Team for Youth Association, găzduiți în Baia Mare în cadrul proiectului „Eye Care / Day Care”, un Serviciu European de Voluntariat finanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+.

Participarea la program este gratuită, activitățile având loc până pe data de 4 DECEMBRIE, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, între orele 15 și 17, în incinta Palatului Copiilor din Baia Mare, strada Culturii nr. 7A (la Tabere, în spatele Colegiului Național “Mihai Eminescu”).

Pentru înscriere, vă rugăm să trimiteți un mail pe adresa office@t4uth.ro până cel târziu sâmbătă 24 octombrie, urmând ca ulterior să fiți contactați pentru transmiterea detaliilor despre înscrierea copiilor la program.

IMPORTANT! Mailul de înscriere trebuie să conțină numele și vârsta copiilor și numele și numărul de telefon al aparținătorilor acestora.