Acting Democracy 4 – schimb de tineri în Italia

Team For Youth caută  5 tineri care să participe la a IV-a ediție a proiectului Acting Democracy – Promoting Youth Participation care va avea loc în zona Milano, Italia. Temele principale ale proiectului sunt participarea activă, democrația, instituțiile europene, managementul și dinamica grupului.

Schimbul își propune să promoveze participarea activă a tinerilor în comunitatea lor, țara lor și în Europa. Participanții vor realiza discuții în grup, simulări teatrale ale instituțiilor democratice și vor înțelege procesul de luare a deciziilor prin jucarea unor roluri (membrii ai parlamentului, miniștri, secretari, observatori).

Proiectul se desfășoară în perioada 26.10.2013 – 6.11.2013, iar participanții vor avea vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Unul din cei cinci tineri va fi liderul de grup și pentru acesta nu este limită de vârstă.

În acest proiect se acoperă 100% costurile de mâncare și de cazare și 70% din costurile de transport. Mai multe detalii găsiți în acest info-pack.

Pentru mai multe detalii puteți să ne contactați, iar dacă v-ați hotărât, așteptăm un CV în engleză la adresa evs@t4uth.ro până cel târziu în data de 10 septembrie 2013.