Youth Exchange în Ungaria: dress code – septembrie 2013

Team for Youth caută 6 tineri între 18 și 25 de ani care să participe la un schimb de tineret (youth exchange) în Ungaria, perioada 1-10 septembrie 2013.

Activitățile se vor desfășura în localitatea Vértesboglár, împreună cu alți tineri veniți din Bulgaria, Germania, Ungaria, Italia, România și Suedia.

Participanții își vor devota timpul pentru a descoperi cum moda comunică, cum influențează percepția celor din jur. Se vor descoperi obiceiurile de îmbrăcăminte specifice subculturilor, diferențelor între sexe. drepturilor omului. Se vor urmări subculturile care creează moda și se va încerca identificarea elementelor care fac ca ceva să fie „cu stil”.

În timpul proiectului se vor folosi metode de lucru nonformale: ateliere, conversații în grupuri mici și o mulțime de jocuri pentru ca participanții să înțeleagă cum îmbrăcămintea afectează viața noastră și cum ne putem folosi de ea pentru a comunica sau a trimite un mesaj comunității.

La fel ca la toate schimburile de tineret, 70% din costurile de transport și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatori.

Pentru mai multe detalii puteți să ne contactați, iar dacă v-ați hotărât, așteptăm CV-ul vostru în limba engleză la adresa ionut@t4uth.ro până cel târziu în data de 20 august 2013.