Earth for Man – Youth for Earth – Schimb de tineri în Polonia, 7-15 oct 2013

Team for Youth caută 5 participanți (16-25 ani) pentru un schimb de tineri în Polonia care se va desfășura în perioada 7 – 15 octombrie 2013, localitatea Długople Górne. Temele principale ale proiectului „Earth for Man – Youth for Earth” sunt mediul înconjurător, dizabilități, anti-discriminare și conștientizare europeană.

La proiect vor participa 48 de tineri din Italia, Turcia, Latvia, Portugalia, România, Anglia și Lituania. Participanții din România vor fi însoțiți de un lider de grup din partea Team For Youth Association.

Obiectivele proiectului sunt schimbul de idei și bune practici legate de problemele de mediu de azi, din perspectiva experiențelor fiecărei țări. Mai multe detalii legate de cazare, masă, program, decontarea biletelor găsiți în documentul atașat.

La fel ca la toate schimburile de tineret, 70% din costurile de transport și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatori.

earth-for-man-efm-2013-programDoritorii sunt rugați să trimită un CV în engleză și formularul de înscriere completat până cel târziu în data de 25 septembrie 2013.