Schimb de tineret – A Trail of Traditions

Vrei să cunoști mai multe despre alte țări? Dorești să afli cum te poți folosi de o pasiune de-a ta pentru a obține o slujbă la nivel internațional? Dorești să afli mai multe despre valorile Uniunii Europene și despre mobilitățile în rândul tinerilor, prin proiecte finanțate de UE? Începe din comunitatea ta pentru o slujbă la nivel internațional. Participă la schimbul de tineret din Italia!

Asociația NO BORDERS din Italia, găzduiște în decembrie un Schimb de Tineret, pe tema mobilităților internaționale pentru tineret. Alătură-te echipei de 36 de tineri (5 din fiecare țară, plus un lider de grup) și LĂRGEȘTE-ȚI ORIZONTURILE!

Obiectivele proiectului:

Proiectul își propune să aducă împreună tineri interesați de oportunitățile de lucru în afara țării, legate de meșteșuguri tradiționale sau prin valorificarea pasiunilor personale. Conștientizarea în rândul tinerilor asupra tradițiilor specifice poate fi o soluție pentru a combate șomajul.

Criterii de selecție:

  • vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani;
  • interesul pentru tematica proiectului;
  • persoană activă, doritoare să învețe lucruri noi;
  • cunoștințe minime de limba engleză și/sau italiană – suficiente cât să se descurce pe drum și în timpul liber și să poată lucra în echipă eficient.

Detalii organizatorice:

Costurile de transport se rambursează în limita a 170 Euro. Cazarea, suportul logistic, coordonarea în cadrul proiectului și trei mese pe zi sunt asigurate de către cei de la No Borders Association.

La proiect participă tineri din Portugalia, Italia, Polonia, Spania, Croația și România. Cazarea se va face pe malul unui lac, în orașul Verbania, la nord de Milan.

ATENȚIE! Se percepe o taxă de participare de 50 de euro per participant, care se va deduce din costurile de transport rambursate!

[button link=”http://www.t4uth.ro/wp-content/uploads/2015/10/Traditions..today-and-tomorrow-UPDATED.pdf” text=”INFO PACK TRAIL OF TRADITION” target=”_blank;” bgcolor=”#dd9933″]

Cum aplici?

Pentru a aplica, trimite un CV și o SCRISOARE DE MOTIVAȚIE (ambele în limba engleză), înainte de termenul limită, la adresa remus@t4uth.ro, cu subiectul ”YE VERBANIA”.

Mult succes! Candidații selectați vor fi contactați telefonic și via email, în cel mai scurt timp posibil!

TERMEN LIMITĂ PENTRU TRIMITEREA APLICAȚIILOR – 10 NOIEMBRIE 2015!