Schimb de tineret: Infusion (Lituania)

Trăind într-o societate ce se mișcă cu mare viteză, mai ales în vremurile actuale de pandemie, ne este afectată profund sănătatea mentală și bunăstarea generală. O sănătate psihologică și fizică este un factor de influență în dezvoltarea tinerilor independenți și încrezători, în special a celor cu mai puține oportunități. Obiectivul principal al acestui proiect este de a împuternici 25 de tineri din diferite țări în vederea incluziunii sociale, a dezvoltării personale și a participării active în societatea civilă.

Cum aplici?

Contactați-ne cât mai curând posibil, cu un e-mail razvan.manta@t4uth.ro – cu subiectul ” Youthexchange: Infusion”. Atașează un CV în engleză cu poză și care să conțină vârsta ta ca să te cunoaștem mai bine! De asemenea menționează dacă deții un certificat verde sau dacă locuiești în altă țară în afară de RO!

Când?

Mobilitatea se desfășoară pe perioada  6 Septemebrie – 15 Septembrie 2022 în apropiere de orașul Kaunas, din LITUANIA.

Care sunt obiectivele proiectului?

Ce urmează să înveți participând în această mobilitate?

Costuri?

Acest proiect va fi implementat în cadrul programului Erasmus+ al Comisiei Europene (K1). Prin urmare, toate costurile legate de mâncare, cazare și activități vor fi achitate integral. Costurile de călătorie sunt finanțate de Comisia Europeană, respectând regulile programului conform calculatorului de distanță.  Astfel: pentru ROMÂNIA până la: 275€. Participanții vor trebui să își achiziționeze ei înșiși biletele, dar doar după ce itinerariul complet este primit și confirmat de către organizatori și partenerul din RO.

Ești eligibil?

TU ești cea mai bună persoană pentru noi dacă:

  • Ai între 18-25 de ani, liderii de grup pot fi cu vârsta 30+.
  • Poți colabora cu persoane din alte țări, alte religii, alte comunități și ești o persoană deschisă la mine.
  • Ești dornic(ă) să te implici activ și să înveți despre sănătate mentală, incluziune, contactul cu natura.
  • Îți iei angajamentul să participi la toate sesiunile din proiect în caz de selecție.
  • Ești liber(ă) în acea perioadă.
  • Ești interesat(ă) să faci cunoscute activitățile la care ai participat, după finalizare (rol multiplicator).
  • Ai certificat verde COVID19 valabil pe perioada exchange-ului.
  • Poți aplica direct ca și un group de 5+1: îți iei anagajamentul să fii liderul echipei și că cei din grup vă cunoașteți deja. Atunci veți fi selectat ca și grup  (dacă nu mai există și alte grupuri)! 

Mai multe informații:

Pentru acest proiect căutăm încă un participant! 

Pentru a aplica (individual sau în grup) – trimite un e-mail cu un CV în engleză și subiectul ”YE Infusion LT” la adresa de email remus@t4uth.ro. 
Asigură-te că emailul conține data nașterii, o poză și este relevant pentru aplicația aceasta.