Schimb de tineret – Organic Impact

Ești un prieten de-al naturii? Ai observat schimbările produse în natură? Știi ce înseamnă agricultură organică? Răspunsuri, clarificări și confirmări vei primi dacă participi în acest proiect.

Detalii proiect:

Nume: Organic Impact

Locație: Kavadarci, Macedonia

Perioadă: 5-15 octombrie 2016

Locuri disponibile: 6 participanți + 1 lider de grup

Asociația Youth Center creACTive din Macedonia implementează în perioada 5-15 octombrie un Schimb de Tineri (youth-exchange) legat de traiul sustenabil și de organizarea unei ferme organice. Proiectul este despre a învăța, a face și a te distra, așa că alătură-te grupului de 28 de tineri din Macedonia, Germania, Serbia și România.

Obiectivele proiectului:

Proiectul își propune să aducă la un loc tineri din medii diferite, oferind astfel posibilitatea construirii unui cadru prietenos cu natura, depășind barierele culturale, sociale și geografice. Participanții vor învăța din vizitele la fermele din apropiere, discuțile cu fermierii și chiar experimentând activitățile dintr-o fermă.

Odată întorși acasă, grupurile își vor construi propria grădină organică, folosindu-se de informațiile aflate și experiențele trăite în schimbul de tineri.

Criterii de selecție:

  • vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani;
  • interesul pentru tematica proiectului;
  • persoană activă, doritoare să învețe lucruri noi;
  • tineri obișnuiți cu o viață sănătoasă activă și pasionați de aer liber;
  • cunoștințe minime de limba engleză – suficiente cât să se descurce pe drum și în timpul liber și să poată lucra în echipă eficient.

Detalii organizatorice:

  • Cazarea, masa și costurile sunt acoperite pe baza programului Erasmus+.
  • Cazarea se va face în sitem internat (camere de 4-5 persoane cu baie comună).
  • Costul transportului se rambursează în limita a 170 de euro.

Mai multe detalii (descarcă INFO PACK în limba engleză):

INFO PACK Organic Impact

Cum aplici?

Pentru a aplica, trimite un CV și o SCRISOARE DE MOTIVAȚIE (ambele în limba engleză), înainte de termenul limită, la adresa remus@t4uth.ro, cu subiectul ”YE KAVADARCI”. Mult succes! Candidații selectați vor fi contactați telefonic și via email, în cel mai scurt timp posibil!

TERMEN LIMITĂ – 5 SEPTEMBRIE 2016