Schimb de Tineri 21-29 iunie – Bosnia

Team for Youth caută 5 participanți (între 18-25 de ani) pentru un schimb de tineri în Bosnia.

Schimbul se desfășoară în perioada 21 – 29 Iunie 2014 lângă localitatea Bosanka Otoka din Bosnia, într-un Camp Outdoor amplasat la mal de râu în una din cele mai frumoase zone din Europa de Est.  Fiind un exchange bazat pe Outdoor, se caută entuziaști ai naturii și doritori de aventură.  De asemenea cazarea se face în corturi de câte 3 persoane, iar în cadrul schimbului participanții vor învăța cum să trăiască în armonie cu natura, cum să protejeze mediul înconjurător și vor avea șansa să cunoască culturi noi și informații prețioase despre hrana ecologică și viața sănătoasă.

La proiect vor participa 40 de tineri din Bosnia, Grecia, Macedonia, Italia, Lituania, Armenia, Serbia și bineînțeles România. Mai multe informații găsiți AICI.

La fel ca la toate schimburile de tineret, 70% din costurile de transport (în sistem de ramburs) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Bosnia. Atenție! Pentru Bosnia, cetățenii români NU au nevoie de pașaport!

Dacă dorești să participi, trimite un CV și o SCRISOARE DE INTENȚIE la remus@t4uth.ro cu mențiunea ”Schimb de Tineri Bosnia”, până în data de 2 Mai 2014. Rezultatele selecției vor fi afișate pe 5 Mai, iar toți aplicanții vor fi înștiințați cu privire la rezultate.