Schimb de Tineri Crossing the Borders

Unul din cele mai vechi orașe din vestul Italiei te așteaptă în organizarea festivalului Forevergreen (muzică electronică și artă contemporană) alături de o echipă multiculturală formată din tineri din alte țări. Învață despre munca în echipă, alte culturi, improvizație, dinamica grupului,  expresivitate artistică și fă-ți o groază de prieteni noi în această toamnă! Aplică acum!

Detalii despre proiect:

Nume: Crossing the Border

Locație: Genova, Italia

Perioadă: 9-19 Octombrie 2015

Locuri dipsonibile: 7

Organizație gazdă: PECO Genova

Obiectivele proiectului:

Proiectul își dorește să aducă împreună tineri pasionați de artă cu scopul de a înlătura barierele lingvistice și de a exprima direct emoții accesibile tuturor prin creativitate. Indiferent de statutul social, de pregătirea în domeniu sau de cultură, tinerii participanți sunt invitați să creeze punți de legătură între expresivitatea artistică și problemele relevante ale societății cu care se confruntă tinerii. De asemenea , proiectul este inclus în cel mai important festival de muzică electronică din Genova  http://www.forevergreen.fm, iar participanții și lucrările acestora vor fi integrate în ultima zi a festivalului.

[button link=”http://www.t4uth.ro/wp-content/uploads/2015/06/Crossing-the-borders-INFO-PACK.pdf” text=”Descarcă INFO PACK aici” target=”_blank” bgcolor=”#8224e3″]

Criterii de selecție:

  • participanții vor avea vârste cuprinse între 18 și 25 de ani,
  • interesul pentru tematica proiectului, pasionați de muzică (percuție), dans contemporan, design, teatru, graffitti și video, dar orice alte competențe creative sunt binevenite,
  • dorința de a se implica activ în organizarea unui festival de muzică și artă contemporană,
  • experiența anterioară în proiecte de tineret – să nu fie nici prea multă, nici prea puțină
  • cunoștințe minime de limba engleză – cât să te descurci pe drum și în timpul liber

Detalii organizatorice:

Pentru participanți se percepe și o taxă de 25E, plătită la locația de cazare. Costurile de transport se rambursează până în 180E, iar cazarea, suportul logistic, coordonarea în cadrul proiectului și 3 mese pe zi sunt asigurate de către organizatori.

Cum aplici?

Pentru a aplica trimite un CV și o SCRISOARE DE MOTIVAȚIE, înainte de termenul limită la adresa remus@t4uth.ro, cu subiectul mailului: YE Genova. Mult succes!

Termen limită pentru trimiterea aplicațiilor: 30 August 2015