Sport and Theater – Civic Youth the Future of Europe – 14 – 22 octombrie 2013, Polonia

Căutăm 5 tineri (4 + 1 lider) care să participe la un youth exchange în Bystrzyca Kłodzka, Polonia. Proiectul „Sport and Theater – Civic Youth the Future of Europe” va reuni 40 de tineri din 8 țări diferite.

Proiectul va include, pe lângă o piesă de teatru, și activități sportive, ceea ce va oferi participanților șansa de a înțelege stilul de viață sănătos, activitățile outdoor și importanța exercițiilor sportive zilnice. Tinerii vor învăța astfel cum să se joace și să învețe în cadrul unei echipe, dezvoltându-și astfel și abilitățile de comunicare nonverbală și leadership.

Participanții vor primi la sfârșitul proiectului un certificat Youth Pass care să ateste cunoștințele acumulate în timpul celor 9 zile, precum și participarea la un proiect de învățare nonformală finanțat de Comisia Europeană.

Vârsta participanților este între 16 și 25 de ani, iar cea a liderului poate să fie și peste 25. În cadrul acestui proiect este suficientă cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional.

La fel ca la toate schimburile de tineret, 70% din costurile de transport și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatori.

Pentru întrebări și înscrieri așteptăm un CV în limba engleză la adresa evs@t4uth.ro până cel târziu la data de 1 octombrie 2013.