5 Senses – explorând tradițiile pastorale internaționale

”5 Senses” este numele unui schimb de tineret desfășurat în perioada 6-14 aprilie 2015 în localitatea Verőce, Ungaria (în apropiere de Budapesta). Țările participante au fost Belgia, Cehia, Ungaria, Portugalia, România și Italia. Tematica acestui proiect a fost incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Team for Youth Association, ca partener în acest proiect european, a trimis o echipă de 5 tineri care, alături de ceilalți participanți, au învățat cum să exploreze lumea ajutați de toate cele 5 simțuri: văzul, auzul, gustul, mirosul și simțul tactil.

[image style=”no-style” position=”below” src=”http://www.t4uth.ro/wp-content/uploads/2015/05/5-senses-youth-exchange-7.jpg”]

Alexandru Nagy, 21:

“Dacă ar fi să o descriu direct, a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea! Mi-a plăcut să socializez, ne-am făcut mulți prieteni de peste tot și am folosit toate simțurile noastre așa cum nu am făcut-o până acum. Am lucrat dar ne-am și distrat! Pot afirma cu tărie că a fost unul din cele mai relaxante și deschise (la minte) grupuri în care am fost până acum.”

Teodora Zlampareț, 22:

”Mi-a plăcut structura trainingului și toate activitățile au fost interesante, dar și relaxante. A fost o idee bună să facem jocuri de nume. Am putut să organizăm și noi câteva activități (au încurajat inițiativa)!”