Povești din exchange: Words Matter

Salut! Mă numesc Radu şi am participat la proiectul numit Words Matter 3 care a avut loc în Franța, mai exact într-un mic sat pitoresc pe nume Barret-sur-Méouge, în perioada 01.07 – 09.07.2021.

Pentru mine a fost prima experiență de acest fel şi sunt chiar recunoscător acum pentru că am fost selectat şi am avut şansa să particip. A fost un proiect foarte interesant, plin de oameni deschişi la minte, veniți din diferite țări şi cu care sper să țin legătura în viitor.  Simt că am plecat de acolo schimbat într-o anumită masură şi sper ca schimbarea asta să țină cât mai am de trăit. Activitățile au fost foarte distractive, educative şi îți dădeau şansa să judeci anumite chestii, să dezbați idei şi să te educi în privința unor idei mai delicate – aici țin să le ofer un mare MULȚUMESC lui Clara şi Sosthene.

Per total au fost nişte zile de neuitat alături de nişte oameni excepționali într-o locație superbã şi liniştită. O să mai aplic la astfel de proiecte cu siguranță!

Proiectul, finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus Plus s-a desfășurat în localitatea Barret-sur-Meuge, cu participanți din Italia, România și Franța. Tematica proiectului a fost comunicarea non-verbală și non-violentă. Fi la curent cu oportunitățile noastre de voluntariat pe www.t4uth.ro, pentru ca și TU să iei parte la astfel de oportunități!