Predă limba română unor voluntari străini

Căutăm voluntar coleg! Ți-ai dorit vreodată să predai limba română unor voluntari internaționali? Ești creativ? Ai peste 18 ani? Știi să lucrezi cu metode de educație non-formale? Dacă răspunsul la aceste intrebări este da, atunci ești persoana potrivită.

NOI ÎȚI OFERIM:

Te așteaptă un contract de voluntariat, în urma căruia vei primi un certificat de voluntariat care să ateste experiența și competențele dobândite în această perioadă. Pentru a ușura munca voluntarilor SEV din Baia Mare, ei sunt gata să învețe cât mai multe cuvinte și expresii uzuale în limba română. Experiența nu este necesară; suntem convinși că te vei adapta pe parcurs și vei învăța să îți adaptezi lecțiile la nevoile voluntarilor străini. Nu vei fi singur(ă): alți tineri predau deja română și engleză voluntarilor străini găzduiți de Team for Youth și vor fi foarte fericiți să împărtășească cunoștințele lor cu tine. Să nu uităm că avem și un manual de limba română, făcut de noi, adaptat pentru mediul intercultural în care ne desfășurăm activitatea precum și o groază de resurse materiale pe care le vei folosi în activitatea la clasă.

CU CE VII TU:

Cu multă bună dispoziție. Un nivel mediu de limba engleză este necesar, iar curiozitatea pentru metode nonformale de predare este mai mult decât binevenită.

Cursurile vor avea loc de două ori pe săptămână, după un program pe care-l vei stabili împreună cu voluntarii străini.

CUM APLICI:

Pentru a aplica, trimite un mail cu subiectul „Aplicație ora de limba română” pe adresa office@t4uth.ro. Nu uita de CV-ul tău și de răspunsul la aceste două întrebări:

  1. De ce vrei să faci asta?
  2. Ce te avantajează în fața altor candidați?

Termen limită pentru trimiterea aplicațiilor: 7 iulie 2015!