longterm
-
SEV în Austria – Hall in Tirol
- 13 February 2016
- Posted by: Team for Youth Association
- Category: European Solidarity Corps volunteering opportunities, International Volunteering
No CommentsCăutăm un voluntar pentru un proiect prin Serviciul European de Voluntariat, cu începere în Septembrie 2016. Stagiul de voluntariat va avea loc în localitatea Hall in Tirol (Austria) iar obiectivul principal este crearea unui ”hub intercultural” care promovează artiști locali prin evenimente locale de tipul ”worldcafe”, concerte, flashmob-uri sau expoziții foto. Asociația coordonatoare, Kulturlabor Stromboli are o îndelungată experiență în crearea de platforme artistice menite să promoveze cultura pe plan local. Fie că este vorba de organizarea de concerte, prezentări, discuții în grup, petreceri pentru copii sau diferite expoziții, Kulturlabor Stromboli are nevoie de tine!
-
Aneta Bogacka – On Romanian nature
- 4 February 2016
- Posted by: Team for Youth Association
- Category: Volunteering Stories
Aneta came to Baia Mare in March 2015, for 12 months within the ”Eye Care/ Day Care” project. Part of her activities includes working with visually impaired people, organizing and implementing after-school activities for children and facilitating intercultural summer camps organized in the rural communities around Baia Mare. She really loves to cook and to hike around the nature -
SEV la EPICURIUM – Muzeul Viu din Franța
- 15 January 2016
- Posted by: Team for Youth Association
- Category: European Solidarity Corps volunteering opportunities
Căutăm un voluntar pentru un proiect Serviciul European de Voluntariat cu începere în Septembrie 2016. Stagiul de voluntariat va avea loc în Avignon (Franța) iar obiectivul principal este înțelegerea și abordarea sustenabilă a creșterii fructelor și legumelor din regiunea locală. Proiectul Epicurium oferă posibilitatea creării de expoziții de fructe și legume (de la forma incipientă, până la utilizarea gastronomică), implicării active a voluntarului în munca de teren într-o plantație de permacultură și organizării de workshopuri interactive de preparare de mâncăruri tradiționale, grădinărit și conștientizarea populației locale asupra beneficiilor hranei crude. Beneficiarii sunt tineri, cu vârste cuprinse între 5 și 25 de ani.