Caravana SEV trece și prin Baia Mare!

În data de 5 octombrie, Team for Youth Association aduce Carava SEV în Baia Mare. Evenimentul se adresează tinerilor între 18 şi 30, care doresc să desfăşoare un stagiu SEV în străinătate, precum şi reprezentaţiilor organizaţiilor acreditate sau în curs de acreditare.

Caravana face parte din proiectul MOVE – MObilitate şi Voluntariat în Europa, desfăşurat în perioada aprilie-decembrie 2012 de Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat în parteneriat cu Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca şi Asociaţia A.R.T. Fusion.

Proiectul vizează în mod specific informarea organizaţiilor neguvernamentale active printr-o serie de activităţi special concepute şi crearea de oportunităţi care să faciliteze schimbul de experienţă direct între organizaţiile interesate, voluntari interesaţi de SEV şi diferite persoane resursă. Printre activităţile mari pe care ni le propunem în acest proiect se înscrie şi o caravană de evenimente cu tematică SEV care va avea loc în 21 localităţi din ţară, în perioada septembrie-octombrie 2012. – Pro Vobis

Aşadar, toţi cei interesaţi sunt rugaţi să se înscrie accesând această adresă, pâna la data de 3 octombrie.

Locul de desfăţurare şi ora vor fi anunţate ulterior. Pentru întrebări şi infornaţii suplimentare, trimiteţi un e-mail la adresa team4uth@gmail.com cu subiectul “Caravana SEV”.