Team For Youth lansează un nou site resursă pentru băimăreni

În ziua de joi, 14 martie 2013, voluntarii de la Team For Youth Association au organizat ultima din cele șase seri interculturale intitulate „Intercultural Evenings at The Museum”. Evenimentul, găzduit de Muzeul Județean de Artă, a fost unul deosebit deoarece băimărenii prezenți au avut parte de mai multe suprize: un concurs cu premii, o gustare cu specific italian și, poate cel mai important dintre toate, lansarea noului site al Team For Youth Association – www.t4uth.ro.

După ce în fiecare săptămână voluntari veniți din toate colțurile Europei și-au prezentat țara așa cum o văd ei, joi a venit rândul lui Gian Marco să prezinte Italia. Momentul surpriză a venit la sfârșitul prezentării când toți cei șase voluntari au mers în fața publicului pentru un concurs de cultură generală, verificând astfel cât de atenți au fost cei prezenți la cele spune în timpul serilor interculturale. În total au fost oferite 6 premii, fiecare voluntar alegând persoana care a oferit cele mai multe răspunsuri corecte despre țara lui.

Site Team For Youth Association

În cadrul evenimentului a fost inclusă și lansarea noii pagini web a Team For Youth Association, www.t4uth.ro, site care își propune să fie și o resursă pentru tinerii băimăreni care doresc să participe la proiecte finanțate de Uniunea Europeană atât în România, cât și dincolo de granițele țării și chiar ale Europei.

„Noul site este rezultatul unui efort pe o perioadă de mai multe săptămâni în care a fost implicată întreaga echipă T4UTH. Urmărind de la început o viziune complexă asupra nevoilor noastre și ale comunității, site-ul își dorește să ofere celor interesați informații despre organizație, proiectele derulate și bineînțeles, oportunitățile pe care le oferim tinerilor de a participa la schimburi de tineret sau de dezvoltare personală în toată Europa.” ne spune Lucrețiu Pop, coordonatorul proiectului.

„Lunar Team For Youth trimite sau primește tineri în proiecte cu finanțare europeană, iar acest site, disponibil și în limba engleză, va simplifica accesul la informație, la proiectele noastre și ale partenerilor noștri”, punctează acesta.