Educație în timpul liber – SEV în Spania

Asociația Oceano Atlantico lucrează de peste 20 de ani pentru promovarea educației, a dezvoltării profesionale și a alternativelor de petrecere a timpului liber, în rândul tinerilor din comunitate. În cadrul proiectului pentru care căutăm voluntari, aceștia vor activa în toate zonele de promovare ale asociației: educația formală și nonformală pentru copii, adolescenți și chiar și pentru seniori, prin sport și acțiuni sociale.

Detalii despre proiect:

Locație: Zaragoza, Spania

Durată: 3 luni (31 mai – 29 august 2015)

Organizație gazdă: Oceano Atlantico

Principalele teme care vor fi abordate în proiect sunt:

  • nevoia tinerilor de a-și dezvolta abilități de antreprenoriat – vor primi sarcini și un set de practici de schimb;
  • promovarea incluziunii sociale și a bunăstării tinerilor, promovarea educației în timpul liber (o tabără de lucru în care tinerii își vor dezvolta capacitatea de muncă);
  • dobândirea de aptitudini folositoare pentru promovarea activităților, prin crearea de bloguri, actualizarea proiectelor asociației gazdă și crearea unui forum de discuții;
  • creșterea nivelului de interculturalitate în rândul voluntarilor, împărtășirea de cunoștințe despre cultura lor, despre modul de lucru și exemple de bune practici.

Profilul voluntarului:

Voluntarii care vor lucra în implementarea acestui proiect vor avea profile diferite, dar cu un factor comun – interesul pentru educație, fie formală, fie nonformală. În plus, voluntarii vor trebui să aibă o atitudine deschisă și activă, cu un interes continuu în descoperirea altor culturi și moduri de a interveni în discuții. Cunoștințe minime de limba engleză și interesul pentru învățarea limbii spaniole constituie avantaje.

Cum aplici:

Pentru a aplica, trimite un CV și o scrisoare de motivație în limba engleză sau spaniolă pe adresa de mail remus@t4uth.ro.

Termen limită pentru trimiterea aplicațiilor: 28 mai 2015!