Oportunitate: Go for Solidarity în Cipru

CCIF Cipru caută 2 voluntari în vârstă de 18-30 de ani pentru proiectul „GO FOR SOLIDARITY” care va avea loc în Paphos 6 luni cu începere cât de curând!
Voluntarii selectați vor lucra în spațiul de co-working al CCIF Cipru pentru o perioadă de 6 luni cu copii, tineri, comunitatea locală și vor fi activi în implementarea proiectelor locale și internaționale ale organizației.

Tinerii vor avea șansa să se prezinte, țara lor, cultura, să participe la diferite ateliere / activități, să exploreze noi posibilități, să câștige experiență, să obțină un certificat ESC,  un certificat YouthPass. Mai multe detalii www.ccifcyprus.com

�Cum aplici ?
Contactați-ne cât mai curând posibil, răspunzând la acest e-mail remus.pop@eurodesk.eu – cu subiectul ”voluntariat in Cipru Go for Solidarity”. Atașează un CV în engleză ca să te cunoaștem mai bine!
Înregistrați-vă ca voluntar ESC aici: europa.eu/youth/solidarity

�Ce urmază să faceți în activitățile din proiect?
– lucrați cu refugiați, mame și copii imigranți,
– câștigi experiență în procesele de educație,
– învățați o nouă limbă străină și practicați limba engleză,
– transmite altora cultura, hobby-urile și cunoștințele tale,
– creați campanii de conștientizare care se încheie printr-o serie de evenimente publice,
– susțineți activitățile noastre de voluntariat, programe, administrați rețelele sociale, pregătiți postere, pliante, promovați ideea ESC, scrieți rapoarte, organizați cursuri de limbă maternă / ateliere / evenimente culturale.

�Cum este finantat proiectul?
Cheltuielile sunt acoperite integral: cazare, mâncare și 150 E de bani de buzunar, asigurare medicală, sprijin pentru învățarea limbii, cheltuieli de călătorie (într-o limită stabilită).

�Ești eligibil?
TU ești cea mai bună persoană pentru noi:

  • Dacă ai între 18-30 de ani
  • Cetățenie RO
  • Dacă sunteți interesat de subiectul proiectului: cultură, sport, schimburi etc.
  • Dacă sunteți disponibil timp de 6 luni
Mult spor!