KiwiPedia

30.01.2022

În perioada 22-29 ianuarie a avut loc în Franța o sesiune de instruire dedicată tinerilor și coordonatorilor de proiecte din organizațiile partenere ale proiectului.

Pe lângă clarificarea comunității Kiwi pe care o dezvoltăm prin acest proiect am revizuit rezultatele unei analize locale a implicării tinerilor cu oportunități reduse în proiecte de mobilitate,  am prin pașii necesari pentru conceperea și depunerea spre finanțare a unui proiect și pe echipe am dezvoltat o serie de proiecte (schimburi de tineri și voluntariat de echipă) care le vom depune la următorul apel. 

A fost o experiență interesantă  precum și o evoluție personală. Mi-a plăcut experiența KIWIPEDIA în contextul creat de comunicare, exerciți , activități și rezultate. A fost un timp petrecut cu voluntarii de diverse naționalități în care am conceput  lucruri frumoase și am depus timp , răbdare, efort și implicare pentru a vedea cum putem integra voluntari cu oportunități reduse în proiectele noastre. Recomand această experiență tuturor celor care vor sa participe la proiecte!  Mulțumesc.

Andrei C.